Pyydän osan anteeksi osan viivästymistä, josta saatte syyttää vuodatusta!

No tässä osassa peli kulkee aika nopeasti eteenpäin :>

530922.jpg

Huomaatteko mahassa jotain erityistä? Se on hiukan kasvanut, ei lihoamisesta vaan tulevasta lapsesta. Kielo oli lähettänyt kissat pois huomatessaan olevansa raskaana. Hän pelkäsi ,että kissat kärsisivät liian vähäisestä huomiosta. No joka tapauksessa toinen sukupolvi olisi tulossa!

530926.jpg

Lunta oli sadellut maahan.Rowan sai tyytyä tekemään kaikki lumityöt, kun kerran herrasmies oli.

530931.jpg

Kielo säpsähti hereille ja huomasi vauvan liikkuvan, samalla vauva oli mennyt asentoon, joka olisi sopiva synnytykselle. Rowan tyytyväisenä vain nukkuu takana.

--------------------------

Tähän väliin kuuluisi hääkuva, mutta poistin sen vahingossa! Kielo ja Rowan viettivät halvat ja yksinkertaiset häät kahdestaan.

---------------------------

530949.jpg

Vatsan pieni asukki teki tuloaan pikku hiljaa. Rowan ajatteli vähän nopeentaa käärön tulemista joten hän huusi äänen lähtölaskentoja :" Än, yyyte nyy!"

530936.jpg

Kielo oli juuri nousemassa sohvalta ja menossa vessaan, kun hän tunsi kauhean kouristuksen. Se oli isoin kipu mitä hän oli koskaan kokenut! Hän oli kyllä lukenut äitiys lehdistä, että synnytys olisi tuskallinen, mutta ei Kielo sentään sen näin kivulias arvannut olevan.

530938.jpg

Vatsasta tuli pieni ja pippurinen, vihersilmäinen poika. Ristiäiset pidettiin samantien, ja uuden tulokkaan nimeksi päätettiin Gene.

530947.jpg

Tuoreet vanhemmat olivat niin onnellisia ja hämmentyneinä niin pienen käärön rakkaudesta, joten he tulivat yhdessä tuumin tulokseen: lisää kääröjä!

530957.jpg

Rowanin jäädessä kotiin oli Kielolle aikaa käydä töissä. Hän tulikin kotiin iloisin uutisin ja tunnelmin. Hän oli läpäissyt löysäilyuran haasteet ja päässyt kuin päässytkin uranhuipulle!

530961.jpg

Pian Kielo huomasi odottavansa toista lastaan ja kasvavalle Genelle leikkikaveria. Hän jäikin hetkeksi aikaa lomalle töistä, ja hankki tuuraajan.

530965.jpg

Lumi oli sulanut ja talvi väistänyt takavasemmalle kevään tullessa kuvioihin. Rowan oli jo pitkään hoitanut kasveja, ja kasvattanut puutarhaansa isomakksi tuoden puutarhanhoidon pronssisen-, ja hopeisen merkin. Kultainen merkki oli myös ansaittu kovalla raatamisella ja se olikin Rowanin ylpeyden aihe.

531006.jpg

Kielon vaatteet venähtivät ainakin 5kokoa mahan kasvaessa, ja samalla synnytyksen lähestyessä. Kieloa pelotti vieläkin viime synnytyksen tuskat, mutta onneksi oli rakastava aviomies, joka tuki vaikeina hetkinä.

531013.jpg

Gene ehti kasvamaan ennen Kielon synnytystä, mutta tuskin hän vanhempana siitä mitään muistaisi jos näkisi synnytyksen.

531021.jpg

Kielo ja Rowan halusivat kasvattaa lapsistaan viisaita, jotta heille ei tulisi vaikeuksia elämässä ja yliopistokin sujuisi ilman suuria murheita. No, yliopistoelämään on jonkin verran vielä aikaa, joten keskitytään nyt kävelemisen ja puhumisen opettelemiseen.

531027.jpg

Synnytys oli nyt alkanut,käärö olisi matkalla maailmaan, tulossa rakastavaan perheeseen. No eihän käärö sitä vielä tiennyt, kun ei uloskaan ollut putkahtanut.

531076.jpg

Ulos putkahti aivan Genen kaksoisolento. Poika tämäkin ja nimeksi annettiin Ace.

531086.jpg

Erääänä päivänä Caperojen talon eteen oli ilmestynyt hiukan viallinen piano. Se kelpasi hyvin Kielolle vaikka koristeeksi ja se siirrettiinkin samantien sisälle. Naapuritkin tulivat varmaan hulluiksi tästä "hullusta pianonsoittajasta".

531090.jpg

Ace vanheni rauhallisesti vilkkaaseen taaperoaikaan. Hänestäkin haluttiin fiksulapsi joten, käveleminen& puhuminen opetettiin hänellekkin.

531106.jpg

Samana iltana oli vuorossa tuplasynttärit Genen kasvettua lapseksi. Söpöjä poikia molemmat <3

531108.jpg

Koulutaival oli nyt alkanut. Se ei alkanut ihan suunnitelman mukaan. Koulupäivän arvosanaksi oli kohtalo määrännyt 7.

531110.jpg

Kympin koulunumeron toiveessa, oli tehtävä läksyt kunnolla. Rowan halusi varmistaa täydelliset vastaukset läksyihin.

531115.jpg

On se aika vierähtänytkin nopeasti ja tuli Rowanin aika kohdata taival ennen kuolemaa. Kuolema odotti ja vaani vielä kuitenkin monenpäivän päässä.

531116.jpg

Uusi uima-allas sai koristaa pihaa ja siinä olevaa vesiluikumäkeä. Kesän ollessa kynnyksellä ei Gene voinut vastustaa kiusausta käydä pulikoimassa.

531118.jpg

Ace kasvoi myös, toivottavasti hän nyt muistaa hänelle taaperono opetetut herrasmiehen taidot.

531124.jpg

Eka koulupäivä oli kivaa ainakin alussa. Päivän jälkeen kotipihalla suurena pettymyksenä tuli 7 arvosanaksi, joka oli sama kuin Genellä.

Pyydän anteeksi kuvanlaatua, koska unohdin parinkuvan kohtaloksi skaalauksen päälle :o

Ja olen nyt sitten päättänyt, että kuvat ovat joko erikokoisia tai rupean ottamaan kuvat pelinkameralla!

Seuraava osa kertoo kasvusta, ja voi olla, että päästään maistamaan jo yliopistoelämää, mutta siitä sitten ensijaksossa!