Eli tästä koko osasta piti tulla yliopisto osa, mutta pojat löysivät puolison jne.. joten sitten palattiin takaisin perijätalolle!

534148.jpg

Molemmat pojat olivat nyt saapuneet yliopistolle. He muuttivat asuntoloihin, parin stipendin voimin.

534154.jpg

Ace halusi heti testata yliopiston ruan, ja tuli siihen tulokseen, että äidin ruoka on parempaa.

534164.jpg

Ace myös tutki naiskauneuden, ja tutustui tähän naiseen. (ja nimi mahtoi olla?) He kuitenkin pysyivät vain ystävinä, vaikka pientä ihastusta oli ilmassa.

534172.jpg

Sillä välin Gene opiskeli, ja paneutui koulun käyntiin. Hän saikin kovasta aherruksesta palkiten arvosanaksi ensimmäiselle vuodelle vitosen.

534183.jpg

Kuitenkin Gene halusi seuraa, koska hänen veljestään ei ollut enää kaveriksi hänen suuren pelimies egon kanssa. Gene soitti ennustajaeukolle ja pyysi seuraa, maksaen siitä vaivaiset 5simeleonia.

534186.jpg

Se kannatti sillä Gene oli jo ensisilmäyksellä rakastunut tämän Terhin (sukunimi?) ulkonäköön. He tutustuivat ja Terhistä vähitellen alkoi tulemaan Genen paras ystävä.

534191.jpg

Ystävyys oli jo takana, sillä tämä pari oli aivan umpirakastuneita toisiinsa. Illat vietettiin yhdessä ja päivät opiskeltiin, vaikka Terhi olikin jo töissä.

534193.jpg

Pian tuli aika, jolloin Terhi ja Gene olivat erottamattomat. He hengailivat yhdessä päivät pitkät, ja opiskelutkin jäivät unholaan.

534195.jpg

Ace oli hurmannut tämän Satu Lahtialan?. He menivät kihloihin jopa äkkisestä päähänpistosta. He siis olivat myös erottamattomat!

534199.jpg

Mikä turhuuden turhuus olisi ollut jäädä enää yliopistolle. Siispä molemmat pojat jättivät opinnot kesken ja keskittyivät oman elämän aloittamiseen, mutta kummasta tulisi perijä?

534201.jpg

Ja perijäksi valittiin Gene. Hänellä on kivampi pelata jne. No, Kielo oli ylpeä Genestä kun hän palasi kotiin ja oli löytänyt itselleen tyttöystävän.

534204.jpg

Pian Genellä olikin jo puhelin kädessä ja numero näppäilty ja soitto Terhille oli valmis. Terhi tuli käymään kylässä ja samalla Gene pyysi Terhin jatkamaan sukua hänen kanssaan.

534218.jpg

Gene herrasmiehenä halusi viedä Terhin syömään ja samalla päätti kosia neitosta. Terhi suostui ja heidän elämänsä yhdessä oli nyt onnellisesti alkanut.

534221.jpg

" Tämä on meidän malja ja onnellisesti tulemme olemaan yhdessä ikuisesti, toivottavasti ", Gene sopersi puheessaan.

534224.jpg

Gene oli alkanut hoitaa isänsä puutarhaa, hänen jalanjäljissään. Se oli kunnia hyvin hoidetussa puutarhassa.

534223.jpg

" Minä ainakin haluan vaaleanpunaiset kengät teidän häihinne", Rowan unelmoi. Ehkä nyt kuitenkin jätetään morsiammelle vaaleanpunaiset kengät.

534228.jpg

Rakkaus kukoisti kukoistamistaan ja vauvakuume vielä enemmän pukkasi päälle. No, eiköhän se vauva tule sitten kun on sen aika.

534246.jpg

Aika edustava hääkuva =D Ei se Terhi sitten halunnutkaan vaaleanpunaisia kenkiä, mutta ken tietää oliko Rowanilla näissä häissä vaaleanpunaiset kengät.

534252.jpg

Perinteinen hääyö tuli tarpeeseen, sillä nyt vauvakuume oli siirtynyt tämän talon vanhuksille, sillä he halusivat tulla isovanhemmiksi ennen kuin heidän päivänsä ovat luetut.

534254.jpg

Puutarha kukoisti niin kuin tämän suvun rakkaus asiat. Koko sato myytin aina ja se tuottikin Rowanin osan rahasta tämän talon leipää varten, eli hänkin kantoi kortensa kekoon.

534264.jpg

Eläinpuute vaivasi Terhiä, hän kun eläinrakas oli. Hän halusi välillä kokeilla kaloja ja pian heidän makuuhuoneensa ikkunan alla oli akvaario.

534272.jpg

Myös Gene hakusi kantaa kortensa kekoon ja hankki töitä. Netin kautta löytynyt sotilasura linja oli mainio Genelle.

534275.jpg

Kielo hankki Penan takaisin ja jälleen näkeminen oli mieluinen molemmille. Nyt Kielo ei aikoisi luopua Penasta mistään hinnasta.

534277.jpg

Kielo halusi auttaa puutarhuria, vaikka se ei olisi ollut tarvis. Kielon vatsa on pyöristynyt vähän siihen malliin, eli kolmas sukupolvi olisi tulossa.

534281.jpg

Gene oli ihastunut Penan leikkisyyteen, ja siksipä Kielo ei halunnut kertoa, että hän joskus antoi Penan pois Genen ja Acen vuoksi.

534284.jpg

Piano nautti soitosta, mutta viritys oli vähän niin ja näin. Onneksi Terhi huomasi sen ja ystävällisenä rupesi virittämään pianoa. Ei siitä mitään tullut, joten lopulta Rowan oli se joka pianon viritti.

534287.jpg

Terhin vatsa oli pyöristynyt lisää ja ruoka maittoi. Kielo jakeli kokemuksiaan Terhin kanssa ja valmisteli tyttörukan koviin kipuihin synnytyksen tullessa kuvioihin.

534289.jpg

Terhi halusi Penasta tottelevaisen katin, ja sisäsiistin. Niinpä opetukset olivat paikallaan.

534290.jpg

Voi tylsyyden tylsyys, Terhi oli jo kyllästynyt odottamaan esikoistaan , joten päätti pelata kaikkia mahdollisia pelejä ='D

534299.jpg

Joka ilta sama juttu, Gene tiirailemassa tähtiä paljain silmin. Jospa se Mars sieltä jonakin yönä näkyisi.

534301.jpg

Myös talonvanhuksilla meni kovaa, he eivät tunteneet itseään vanhoiksi vaan vetreiksi parikymppisiksi. Vauvakuume oli valloillaan, mutta he tyytyivät isovanhemmiksi.

534302.jpg

Synnytys oli käynnistynyt, ja kovat kivut valtasivat Terhin ruumiin. Ne kieputtelivat ja kourisivat , mutta loppuivat kun VAUVAT tulivat ulos.

534303.jpg

Tässä on pieni tytön tyllerö Fergie. Hän oli aivan äitinsä kopio, ihosta, silmistä ja vaaleista hiuksista päätellen.

534307.jpg

Ja juuri tulleen isän sylissä on toinen kaksosista, tyttö hänkin. Nimeksi tämä käärö sai Lakishan.

534313.jpg

Kielo oli aivan hurmaantunut tytöistä, kun poikia itse vain oli ponnahdellut maailmaan. Isoäitinä oli hän ylpeä tytöistä, sekä varsinkin Terhistä, joka oli kestänyt synnytyksen kivut.

534323.jpg

Fergie oli vaikea lapsi: koko aikaa nälkä, tai vaippa täynnä tavaraa. Onneksi Terhi ei käynyt töissä, joten hän kantoi kortensa kekoon hoitamalla lapsia, ja huolehtimalla suvun jatkumisen.

534337.jpg

Mutta mitä? Synnytyksen kivut mielessään oli Terhi halunnut lisää lapsia. Maha on aavistuksen pullistunut, ja vaatteiden piti olla venyvää kangasta.

534339.jpg

Olihan se Lakishakin äitinsä vaivana. Hän ei ollut vaikea lapsi, mutta kaipasi huomiota. Kaikkein ikävintä huomion osoituksissa oli vaipan vaihto.

534344.jpg

Oli Rowanin aika jättää maan päällä eläminen taakseen , siirtyä ikuisuuteen ja mahdollisesti enkelikuoroon.

534353.jpg

Samana iltana tytöt kasvoivat ja molemmista tuli aivan ihania <3 Tässä Fergie.

534356.jpg

Ja tässä tämä Peppi pitkätossu Lakisha. Ihanan näköinen hänkin <3

534357.jpg

Synnytys läheni lähenemistään ja raskauden ensivaiheet olivat jääneet taakse. Vatsan asukki voi hyvin ja sai tarpeeksi ravintoa.

534358.jpg

Synnytyksen kivut valtasivat Terhin kaikki ajatukset, ja hän tarvitsi rentoutumista. Meditointi rauhoitti ja valmisti Terhin synnytykseen.

534359.jpg

Kielo päätti aktiivisena vanhuksena opettaa molemmat tytöt puhumaan, kävelemään ja jopa pottailukin onnistui, alkuvaikeuksista huolimatta!

534362.jpg

Ja niin tämäkin raskaus oli tullut tiensä päähän. Synnytyksen kivut olivat yhtä kovat kuin viime kerralla, eikä rentoutuminen ollut auttanut pätkääkään.

Tässä tämä osa sitten olikin. Ensi osassa vauvan sukupuoli & nimi.

Olin muuten ladannut uudet korvaavat silmät, niin kuin tarkkasilmäinen jo huomasikin.