Hihii tässä on uusi Legacy tarinani. Suku kertoo Caperon perijöistä ja surun-, sekä onnen hetkistä.

519880.jpg

Rowan Capero on aloittaja simini tämän suvun kohdalla. Hän muutti juuri Stadiin etsimään itselleen puolisoa ja innostui taksista noustessaan perhosista. Ne olivat todella kauniita, ja samalla heräsi toivo,että tuleva puoliso olisi joko vähintään yhtä kaunis tai vielä kauniimpi.

519900.jpg

Tässä on vähän lähempi kuva Rowanista. Tähti-, sekä ihmiskunta osoittivat hänen olevan perhetavoitteinen, mutta samalla rapu.Hän halusi opetus uran huipulle. Ravuksi hänet määrättiin mukavuus jne. pisteiden kautta, joita en nyt tietenkään muista!

519915.jpg

Loputkin vanhemmiltaan perimät rahansa Rowan käytti uuteen taloon. Se oli aika vaivaton, mutta hän kuitenkin piti siitä. Sisällä sänky tottakai, koska nukkuminen oli yksi maailmankivoimmista tekemisitä, joita Rowanilla oli pitkäpitkä lista.

519948.jpg

Rowan päätti adoptoida seurakseen kissan. Penaksi kissa nimettiin. Se oli pentu vielä, mutta kissa ainakin, siitä Rowan oli varma. Hän ihastui Penaan niin,että antoi hänelle ikioman pedin ='D

519966.jpg

Yksinäisyys kuitenkin vaivasi vielä Rowania. Kissanpentu oli vielä niin pieni,ettei sen kanssa voinut leikkiä. Hän soitti yhden soiton ja silloin oli apu yksinäisyyteen. Treffipalvelu pyyhälsi paikalle, kylläkin kävellen. Rowan kulutti uuden puolison löytämiseen vain hiukan rahaa, mutta sieltä löytyi ihana nainen. Kielo Kupruksi tämä kyseinen nainen ilmoitti itsensä. Kuvaa hänestä ei ole kiitos koneen. Bitti avaruuteen katosi sekin kuva.

520001.jpg

Parin päivän kuluttua Kielo soitti Rowanille ja pyysi baariin. Pian Rowan jo olikin taksissa kohti tanssipakettia. Kielo oli jo stadissa valmiina, mutta lähti kuitenkin saman tien. Rowan jäi vielä stadiin joraamaan ja juomaan juomia.

520016.jpg

Pian pari olikin jo umpirakastunut. Tässä on muuten kuva Kielosta! Pienet pusut vaihdettiin mennen tullen, Rowan oli meinaan kutsunut Kielon kylään. Nuorta rakkautta on kiva katsoa ja rakastumisen vaiheita. Rowan kysyi Kielon rahatilannetta ja se kuulemma oli hyvä. Eihän sillä ollut paljoakaan väliä, koska Rowan oli päättänyt saada Kielon taloonsa ja niin Kielo muutti taloon tuoden aika paljonkin rahaa.

520047.jpg

Kielon meikit&hiustyyli muuttui ja rillit saivat lähteä. Lävistyksetkin hankittiin, Rowanin rohkaisulla. Kielo on muuten sivuprofiililta onnen löytö! Myös talo sai kyytiä ja sänkykin vaihdettiin isommaksi, kahdelle sopivaksi. Kielo ihastui myös Penaan kissanpentuun. Kielokin oli perhetavoitteinen, rapu. Hänen haaveensa kohdistui terästitaani naiseen.

520066.jpg

Tomaatit olivat punaisia, niin myös Rowanin naama painavaa kastelukannua kantaessa. Kasvit saivat pian kasvihuoneen, mutta en viitsinyt ottaa kuvaa.

520069.jpg

Kielo kävi töissä, toisin kuin Rowan. Kielo oli löysäilyuran kieppeissä, mutta hänen virkanimeään en muista. Häntä suututti, kun töihin haettiin punaisella autolla, mutta ei ferrarilla. Kielo oli hirvittävä formula fani ja katsoi ne aina.

520076.jpg

Kuppilassa pistäydyttiin vähän väliä tekemässä milloin mitäkin. Nyt oli biljardin vuoro. Rowan voitti kielon tuosta vaan ja helposti. Molempien lyönnit olivat kyllä hakosessa juu, vaikka palloihin osuttiin. Eivät he mitään panosta raskinneet laittaa, eivätkä ainakaan jos pelasivat jotain vierasta vastaan. Biljardi loppui siihen kun Kielon maha kurnahti nälästä.

520082.jpg

Pöydässä ruokaa odotellessa vaihdettiin parit lentosuukot ja toisten käsistä pidettiin kiinni ja hellittiin toisia. Sitten vähän syötiin ja juotiin, ja juteltiin. Kielo oli kova puhumaan ja tunnit kuluivat nopeasti.

520090.jpg

Pian Kielo olisi jo halunnut lähteä, mutta Rowan tajusi hetkensä tulleen. Hän oli löytänyt yhtä kauniin naisen ja vielä kauniimman kuin perhoset olivat olleet, joten hän halusi saada Kielon itselleen. Hän veti pari päivää sitten ostamansa sormuksen esiin  ja kosi Kieloa. Kielo suostui ja yhteinen tulevaisuus olisi edessä.

520099.jpg

Lasta kummatkin halusivat, mutta ei vielä. Heistä tuntui,että he eivät olleet vielä valmiita vanhemmiksi. "Jaksan vielä odottaa tulevani isäksi, niin kauan kuin sinäkin äidiksi", Rowan vihjaili Kielolle. He olivat jo kihloissa eli ikuisesti yhdessä, joten mikä kiire lapsia olisi hankkia?

520120.jpg

Uni maittoi molemmille raskaan päivän jälkeen. He melkein jopa kaatuivat sänkyyn ja hyvä yön suukotkin jäivät antamatta. No, aamulla sitten ennen Kielon töihin lähtöä annettiin pusuja senkin edestä.

520412.jpg

Keskellä päivää Pena kasvoi uuteen aikaan. Täyskasvuuden ilot olisivat alkaneet. Pena sai "lahjaksi", uuden raapimispuun, joka olikin kovassa käytössä, kun kynnet pääsivät tylsymään. Raapimispuu sijoittetiin ensisijaisesti vessaan ='D

520424.jpg

Haluttiin myös poikasia, kun lapsia ei vielä ollut, voitiin poikasia hoitaa. Noita sai auttaa tehtävässä.Kielolla oli töistä vapaapäivä, joten hän pääsi toivottamaan Noidan tervetulleeksi.

520440.jpg

Peräkkäin kohti onnea. Sinne syöksyttiin ja onnen hetket vietettiin. Kissat joutuivat molemmat koville, eka parittelukerta molempien.

520457.jpg

Kyllähän pentuja tulee, jos vain luoja sallii. No nyt taitaa kyllä sallia, luulenpa niin. Kiihkeätä kissojen hurmosta. Savu vain pöllysi, kun kissankoppikin meinasi hajota.

520469.jpg

Noita lähti ja perässä myös Pena. Mutta miksi? Kielo oli huomannut jotain, ja pelkäsi kissojen puolesta ja halusi niille paremman kodin. Siellä he voisivat nauttia lähenevistä

Pyydän anteeksi joitakin epäselviä kuvia, koska olen pienentänyt niitä niin niistä on tullut epäselviä. Ja osasta tuli aika lyhyt :/

Ensijaksossa ainakin nähdään mikä on se syy miksi Kielo lähetti kisat toiseen kotiin!